RH Stolen

RH udvikler kontorstole og arbejdsstole ud fra et holistisk syn på dem, der skal sidde på dem eller i dem. Det har vi gjort siden 1977, da selskabet blev grundlagt af Rolf Holstensson i Bodafors i Småland (det er også ham, vi har vores navn efter).

Han havde selv dårlige erfaringer med stillesiddende arbejde og lagde også mærke til, at stadigt flere mennesker i hans omgivelser blev ramt af belastningsskader og spændinger af samme årsag. Og det blev ikke bedre, da computerne kom til. Men mærkeligt nok var der ingen arbejdsstole, der løste problemerne.

Som en god smålænding tog Rolf sagen i egen hånd og udviklede en kontorstol, som gav en opret kropsholdning, en god aflastning og gjorde det lettere at sidde bevægeligt. Desuden var stolen nem at bruge. Sådan fødtes den første RH Stol, som faktisk blev en mindre revolution.

Siden da har vi lanceret mange flere opfindelser og stole. I dag er vi velkendte blandt ergonomer, fysioterapeuter og anden ekspertise, både i Sverige og i udlandet. Vi har tilmed en teknik, 2PP™, som omsætter vores filosofi til praksis. Og for at vores stole skal være lige så behagelige at se på som at sidde på, samarbejder vi med nogle af Sveriges mest fremtrædende designere. Og selvfølgelig tager vi også vores ansvar for miljøet. Derfor er vores stole genvindelige ned til mindste komponent.

 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere eller har spørgsmål til produkterne, så kontakt os på:

Tlf: 70 270 003 eller

Mail: kontakt@insidedesignhouse.dk